Restaurant Kysthotellet i Grenaa
Beliggende få skridt fra Kattegatkysten og Grenaa Strand byder Restaurant Kysthotellet på en stemningsfuld kulinarisk oplevelse med udsigt til klitter og hav.
Tilbudspartner
Hvilke dage gælder tilbuddet
Alle åbningsdage.
Tjek altid åbningsdage her eller ring til Kysthotellet
Rabat
Få 25% rabat på maden.
1 ret til 148,50 kr. (Normalpris 198 kr.)
2 retters aftenmenu til 208,50 kr. (Normalpris 278 kr.)
3 retters aftenmenu til 238,50 kr. (Normalpris 318 kr.)
Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
Betingelser
Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.
Bemærk
Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud som tilbudsmenuer, frokosttilbud, rabataftaler, bonusaftaler eller særarrangementer. Gælder ikke på drikkevarer, medmindre det specificeret på tilbuddet. Gælder heller ikke på gavekort eller betaling hermed.
Maden på Kysthotellet tilberedes af kokke med passion og omsorg for råvarerne
Uanset om du er til fest, møde eller gæst på Kysthotellet, kommer vi ikke udenom, at forplejningen spiller en stor rolle i forhold til de oplevelser, man drager hjem med. Derfor ligger det os meget på sinde, at vores gæster bliver forkælet med lækker og veltillavet mad.
Fra vores restaurant er der en fantastisk udsigt til skoven, og den store terrasse indbyder til, at man indtager sin morgenmad i solskin, nyder skumringen med et glas rosé eller en kop kaffe eller bare nyder stilheden og synet af naturens sceneri.
Vores kompetente køkkenteam går op i, at maden skal mætte, smage godt, og at der er rigeligt. Som udgangspunkt fastlægges menuerne af vores køkkenchef.
Lokale, sæsonbetonede råvarer på Kysthotellet
Ingen vinter uden saftige æbler og knasende kål. Ingen sommer uden nye kartofler og sødmefulde jordbær. Sæsonens danske råvarer slår altid tonen an, når vores kokke komponerer smagsoplevelser ud over det sædvanlige.
Vores beliggenhed lige ved Kattegats kyst betyder, at friskfanget fisk spiller en stor rolle i vores kulinariske repertoire. Men det er ikke kun havets frugter, vi høster lige uden for hoveddøren.
Fjerkræ, vildt, frugt og grønt henter vi også fra håndplukkede producenter på Djursland, fordi det lokale islæt giver kokkene mulighed for at kreere madkunst, som ikke findes andre steder i landet.