- Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
- Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage.
- Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
- Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
- Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, gavekort, eller særlige dagstilbud.
- Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere og ej heller betales med gavekort.
Frokost kampagne med 40% rabat på Gemini med udsigt til søerne
I hele september måned får du eksklusivt 40% rabat på frokost hos Restaurant Gemini ved søerne i København.
Tilbudspartner
Rabat
Spar 165 kr. pr. person på billet til Gourmetaften med 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Medlemspris
1.425 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 1.590 kr.
Tillæg for enkeltværelse
250 kr. pr. person.
Tillæg og gebyrer
Tillæg for opgradering til Business dobbeltværelse 200 kr.
Tillæg for opgradering til Junior Suite 400 kr. Rejsen inkluderer
Billet til Gourmetaften
- 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
- Vinmenu kan ikke fravælges, men saftmenu til-bydes som alternativ ved forudgående bestilling. Venligst noter ved booking
- Overnatning i dobbeltværelse
- Stor morgenbuffet
Ankomst
Gourmet aften på Frederik VI's Hotel
Eksklusive smagsoplevelser venter dig til deres helt nye Gourmetaften på Frederik VI’s Hotel!
Denne aften står i gastronomiens tegn, hvor de forkæler dig med en nøje tilberedt 5-retters menu, der balancerer mellem klassisk elegance og moderne kulinarisk kunst. Hver ret er ledsaget af en afstemt vinmenu, hvor udvalgte vine fremhæver smagene og fuldender oplevelsen.
Menu til Gourmet aften
1. Servering
Sej – tang – porre – skummende bacon fume – vinterkål
2. Servering
Tatar på dådyr – fermenteret hvidløg – rødbede – skorzonerrødder – dyrehjerter
3. Servering
Paneret anderilette – brombær sauce – smørstegt brioche – palmekål - vintertrøffel
4. Servering
Cote de Bouf – glace – variation af jordskokker – persillepure – krokette
5. Servering
Kirsebærmousse – gele på kirsebær – skovbær sorbet – kakaobund
De glæder sig til at skabe en mindeværdig aften for dig og dine nærmeste.