Gourmetophold på Frederik VI's Hotel
Gourmetaften med 5-retters menu samt afstemt vinmenu og overnatning på Frederik VI's Hotel i Odense. Spar 165 kr. pr. person.
Tilbudspartner
Rabat
Spar 165 kr. pr. person på billet til Gourmetaften med 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Medlemspris
1.425 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Normalpris 1.590 kr.
Tillæg for enkeltværelse
250 kr. pr. person.
Tillæg og gebyrer
Tillæg for opgradering til Business dobbeltværelse 200 kr.
Tillæg for opgradering til Junior Suite 400 kr. Rejsen inkluderer
Billet til Gourmetaften
- 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
- Vinmenu kan ikke fravælges, men saftmenu til-bydes som alternativ ved forudgående bestilling. Venligst noter ved booking
- Overnatning i dobbeltværelse
- Stor morgenbuffet
Ankomst
Gourmet aften på Frederik VI's Hotel
Eksklusive smagsoplevelser venter dig til deres helt nye Gourmetaften på Frederik VI’s Hotel!
Denne aften står i gastronomiens tegn, hvor de forkæler dig med en nøje tilberedt 5-retters menu, der balancerer mellem klassisk elegance og moderne kulinarisk kunst. Hver ret er ledsaget af en afstemt vinmenu, hvor udvalgte vine fremhæver smagene og fuldender oplevelsen.
Menu til Gourmet aften
1. Servering
Sej – tang – porre – skummende bacon fume – vinterkål
2. Servering
Tatar på dådyr – fermenteret hvidløg – rødbede – skorzonerrødder – dyrehjerter
3. Servering
Paneret anderilette – brombær sauce – smørstegt brioche – palmekål - vintertrøffel
4. Servering
Cote de Bouf – glace – variation af jordskokker – persillepure – krokette
5. Servering
Kirsebærmousse – gele på kirsebær – skovbær sorbet – kakaobund
De glæder sig til at skabe en mindeværdig aften for dig og dine nærmeste.